Onze camperplek / minicamping

U bent met uw camper van harte welkom op onze camperplek / minicamping die is gelegen in een nieuw aangelegde hoogstam boomgaard. Op de camperplek / minicamping is het mogelijk om water in te nemen, vuilwater en chemisch toilet te lozen. Voor alle 20 plekken is er een stroomaansluiting, deze wordt duurzaam opgewekt d.m.v 32 zonnepanelen en er is gratis wifi aanwezig. Het hele terrein heeft een natuurlijke uitstraling en u mag gaan staan waar u wenst. Op het terrein zijn toiletten, douches en een afwasplek. U hoeft zich bij aankomst niet aan te melden, u kunt direct doorrijden naar het veld en een plekje uitzoeken. In de loop van de dag komt er wel iemand langs voor de betaling.

De camperplek / minicamping is ligt aan de weg tussen Lochem en Hengelo op de grens tussen de Achterhoek en Twente en biedt het mooie van beide streken. Het Twentekanaal loopt op circa 100 meter achter de camperplek / minicamping langs waar het goed wandelen is met de hond en ook vissers komen daar graag even als aan de Bolksbeek en Schipbeek op circa 500 meter.


De camperplek / minicamping is zeer geschikt voor zowel een kort als langer verblijf en er is in de omgeving van alles te doen en te beleven. Onder andere een rondleiding door het voedselbos.

Hof van (H)eden is officieel aangesloten bij NKC en SVR.

Prijs per overnachting

Vanaf € 16,50 per nacht excl. toeristenbelasting

SVR tarief vanaf € 15,- per nacht excl. toeristenbelasting

Tarieven

  • Kampeerplaats € 16,50 per nacht
  • Stroom € 3,00 per nacht
  • Toeristenbelasting € 1,05 per persoon per nacht
  • Douche € 1,00 per keer
  • Hond € 1,00 per nacht
  • Extra persoon € 2,00 per nacht
  • Wifi gratis
  • Waterinname / afvalwater lozen / legen chemisch toilet gratis bij overnachting

Als u wenst te reserveren vragen wij u even telefonisch of per email contact met ons op te nemen. Wij kennen geen aankomst en vertrektijden. Ons banknummer NL13 RBRB 0900 6279 21 t.a.v Hof van Heden.

Wij, Rob en Henriette zijn zelf ook vervend camperaars en hebben al diverse reizen door Europa gemaakt. Nu willen wij graag anderen naar het zin maken met onze camperplaats/minicamping die geopend is van april tot oktober.


U bent van harte welkom op onze unieke camperplek / minicamping met voedselbos.

DutchGerman